Mbappé leek het nr. 9-shirt van Real Madrid te dragen from jordan's blog

Real Madrid Voetbaltenues, Mbappé was erg blij dat hij zijn kinderdroom had verwezenlijkt en kuste drie keer het embleem van Real Madrid op zijn borst. En! Hij repliceerde ook de acties van zijn idool Cristiano Ronaldo 15 jaar geleden. "Iedereen roept met mij mee...1,2,3, Hala Madrid." Even leken de mensen naar de zomer van 2009 te zijn gereisd, behalve dat de persoon op het podium veranderde van Ronaldo in Mbappe.

[caption id="attachment_21043" align="alignnone" width="605"]Real Madrid Kylian Mbappe #9 Thuisshirt 2024-2025 Real Madrid Kylian Mbappe #9 Thuisshirt 2024-2025[/caption]

Hoewel hij de kans miste om de Europa Cup te winnen, is deze zomer toch heel belangrijk voor Mbappe omdat hij Parijs, waar hij al jaren speelde, verliet en overstapte naar Real Madrid. Na een aantal jaren van "extreem trekken", kreeg "Mr. Mu" eindelijk zijn wens en ging hij aan boord van het Galaxy Battleship, dat officieel debuteerde op 16 juli. In een volgend interview zei Mbappe: "Het exacte moment begon toen ik een kind was. Dit was mijn droom, het was gemakkelijk om zo'n droom te hebben, en toen werd het mijn doel en ik raakte Destined om voor Real Madrid te spelen."

Goedkope voetbalshirts kids, Nadat Benzema Real Madrid verliet, stond nummer 9 een jaar vacant. Mbappé zal het voorbeeld van Ronaldo volgen en eerst nummer 9 dragen voor Real Madrid, en dan overstappen naar nummer 10 nadat Modric is vertrokken. Nadat Ronaldo dat jaar lid werd, droeg hij tijdelijk de nummer 9-trui omdat de nummer 7 van Raul was. Nadat Raul het team verliet, kreeg Ronaldo het nummer 7-trui van Real Madrid. De nummer 9 van Real Madrid is een "legende". Di Stefano, Hugo Sanchez, Cristiano Ronaldo, Benzema en andere supersterren van Real Madrid hebben allemaal het nummer 9-shirt gedragen. Dit nummer is Mbappé waardig.


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment